Ajatuksia syövästä · Eniten vituttaa kaikki

Sulkasato riipii

Ärsyttää jostain syystä nyt aivan hirveästi että kulmakarvojen piti tipahtaa. Kaljun vielä kestän, mutta kulmakarvat! Ihminen näyttää aivan vajakilta ilman kulmakarvoja!

Täytyy keksiä jokin taikakeino millä saisin pidettyä ripset paikoillaan, vaikka nekin ovat harvenneet. Onneksi on sentään ripset naamassa, etten näytä aivan muumilta. Sitten jos ripsetkin tipahtaa niin… Rupeanko liimaamaan tekoripsiä? En ole koskaan kokeillut, vaikka joskus alennusmyynnistä sellaisen tekoripsipaketin ja -liiman ostinkin ja tosi kauniitahan ne ovat, mutta aikamoisia räpsyttimiä. En kyllä osaisi pitää tekoripsiä muutenkuin jossain naamiaisissa tai juhlavissa juhlissa, jos sittenkään. Haaveilen kyllä. Kerran teetätin ripsentuuhennuksen, mutta se tuntui oudolta vaikka ihan kiva olikin, sen aikaa mitä kesti.

Aaargh ärsyttää kulmakarvojen puutos! Kulmissa on näkyvissä valoa vasten hiukan sellaista nukkaa, että kyllä ne kulmat sieltä ovat alkaneet kasvaa takaisin. Keskellä sitä nukkaa on muutama hassu karva jotka sojottavat ihan miten sattuu, toisella puolella 3 kulmakarvaa ja toisella puolella ehkä 4.


Huomenna on kaverin tuparit ja ajattelin piirtää kulmakarvat naamaani ehkä toista kertaa eläissäni, saas nähdä miten sujuu. Veikkaan että pieleenhän se menee, mutta ei nyt auta, ilman kulmakarvoja näytän aivan sirkuspelleltä, varsinkin jos laitan peruukinkin ja juhlavaatteet. Saakelin saakeli, yks syöpä sinne tai tänne, olen kehittänyt sitäkin pahemman ongelman kulmakarvojen puutteesta. Onneks mulla ei tämän isompia ongelmia taida ollakaan, mitä nyt yks syöpä, mutta eipä sitäkään ajattele koko aikaa. Kulmakarvat taas loistaa poissaolollaan joka saatanan kerta kun vilkaisee peiliin tai näkee itsestään valokuvan. Tämä on juuri se hetki kun joutuu katsomaan sairautta silmästä silmään ja joutuu muistamaan sen olemassaolon vähän väliä.


Niin ja säärikarvat eivät ole vieläkään tipahtaneet, tuskin tippuvatkaan enää tässä vaiheessa kun viimeisestä sytosta alkaa olla pari viikkoa. Syöpä on helvetin paskatauti ja ne hoidot on kauheita myrkkyjä, voisi siis kuvitella että jos tästä paskasta saisi irti jotain hyvää niin eikö perkele ne säärikarvat voisi sitten tipahtaa niinkuin muutkin karvat? Epäreilu paskatauti, epäreilut lääkkeet, ensin viedään tukka, sitten viedään kulmakarvat, mutta jätetään säärikarvat. Ainoa ehdoton plussa on se, että pääsin sentään perskarvoista eroon. Ne kasvaa takaisin varmaan ensimmäisenä, ennen kulmia ja hiuksia. Se olis jotenkin niin tyypillistä, universumin tapa heilauttaa keskaria.


Päänahassa näkyy parin millin sänki, mutta ”hiukset” muistuttaa edelleen voikukkatukkaa. Pahin kalju kohta on ollut suoraan edessä, sen takia ajelin sängen vielä kolmannen kerran viimeisen syton aikoihin. Tiirailin peilistä näkyykö siinä otsan yläpuolella vielä yhtään hiusten alkuja vai kiiltääkö entiseen malliin, mutten ole ihan varma. Voisin kuitenkin veikata että pieniä hiuskarvan töpöjä on vihdoinkin kasvanut eteenkin, joten toivon mukaan en jää pälvikaljuksi siitä kohtaa, ainakaan kovin pitkäksi aikaa. Taidan antaa tämän sängen kasvaa vähän pitemmäksi ja katsoa minkälaista hiusta tulee.

Taidan katsoa huomenna Youtubesta muutamia kulmakarvojen meikkaamisesta kertovia opetusvideoita ja toivoa parasta, että kulmat tuuheentuisivat pian.


P.S. Vauvauinti alkaa huomenna! Apua jännittää!

 

5 thoughts on “Sulkasato riipii

  1. Minullakin lähti kulmat vasta viimeisen syton jälkeen, mut aika äkkiä ne takas tuli. Mulla lähti säärikarvat myös, ja nautin kun kesällä kun ei tarvinnut niitä ajella. Hiukset kyllä kasvaa kohisten. Kävin just kuukaus sitte ekan kerran sytojen jälkeen värjäyttämässä ja leikattiin ihan kiva malli niihin, niin nyt tarttis taas mennä siistimään sitä. Mulla paksuuntuu nää nyt niin hitsisti että oikeen ärsyttää. Paksut ne ennen oli myös, mut nyt ne vasta paksut onkin. Veikkaan että sullakin on varmaan jo komiat hiukset puolenvuoden päästä ja kulmat. On kyllä totta että ihminen on aika hölmön näköinen ilman kulmia, minä myös olin. Piirtelin sitte kulmakynällä ne. Silloin toivoin että olisi ollut minullakin silmälasit, se ois hiukan kehystänyt kasvoja.

    Tykkää

  2. Vauvauinti on ihanaa! Olen päässyt kolmen lapsen kanssa silloin tällöin altaaseen ja oppinut itsekin painamaan pään veden alle, vaikka en vuosikymmeniin ollut sitä tehnyt…

    Tykkää

  3. Tsemppiä ja voimia tulin sinulle toivottamaan! Näytä sille paskataudille ja vedä turpaan!!

    Tykkää

    1. Kiitos! Ja se on aikomuskin. Jos tämä paskatauti olisi voitettavissa pelkästään tahdonvoimalla, niin sota olisi voitettu jo! 🙂

      Tykkää

Kommentointi on suljettu.