Yleinen

Keuhkolevinneisyys

Koepaloista varmistui diagnoosi. Syöpä on levinnyt keuhkoihin.

Keuhkobiopsia olikin lopulta torstaina. Nukutuksessa, leikkaussalissa. Koepaloja otettiin keuhkojen välistä imusolmukkeista, kaulan juureen tehdystä viillosta. Toimenpide oli nimeltään keuhkojen välikarsinan tähystys eli mediastinoscopia / mediastinoskopia.

Sain tiedon heti heräämössä, sillä koepaloista tehtiin pikatesti samantien. Histologinen tyyppi ym. tarkemmat tiedot selviää myöhemmin PAD-lausunnosta jonka pohjalta suunnitellaan hoidot.

Ei ole juuri nyt muuta sanottavaa.

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Keuhkolevinneisyys

  1. Tähän hetkeen ei sanoja meinaa löytyä. En pysty mitenkään kuvittelemaan tunteitasi nyt vaikka kuinka olenkin vuosien mittaan yrittänyt itseäni valmistella huonoihin uutisiin tuloksia odotellessani. Ei sitä voi ulkopuolinen ymmärtää. Olen hengessä mukana ja toivon voimia tuleviin koitoksiin.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.