Eniten vituttaa kaikki · Yleinen

Paskalista

Asiat jotka vituttaa juuri nyt!

 • Valkoiset keittiön tasot. Kuka saatanan aivokalifi on keksinyt vitivalkoiset keittiön työtasot? Siis ei jumalauta mitä paskaa! Siihen valkoiseen ”ikilevyyn” tahraantuu ihan kaikki, siis KAIKKI, ja joka ikinen pienenpieni murena ja kikana näkyy kilometrin päähän! En aio ikinä laitattaa minnekään valkoisia pintoja, eihän niitä pysty pitämään puhtaana mitenkään!
 • Närästys. Yleensä juon aloeveraa säännöllisesti enkä kärsi närästyksestä, mutta voi hyvä helvetti että korventaa. Aloevera on loppu ja välttelen syömästä Rennietä. Taidan kuitenkin sortua ja ottaa yhden Rennien ennen nukkumaanmenoa, siis eihän tässä tilassa voi mennä vaakatasoon.
 • Jokapaikkaa kolottaa. Aivankuin olisin vanhentunut. Otin Aspiriinin, ei tunnu auttavan yhtään.
 • Olen jämähtänyt Pokémonissa levelille 22, etenee tosi hitaasti. Halloween event loppui ja nyt karkkien kerääminen on todella tuskaisen hidasta. Ärsyttää!
 • Sain kälyltä aivan ihanan väristä Novita 7 veljestä polkka-sukkalankaa, mutta koska jouduin purkamaan pätkän vanhaa resoria ja liottamaan lankaa suoraksi, se on nyt märkää enkä voi neuloa siitä mitään ennenkuin se kuivuu.
 • Suurin osa mustista leggingseistä on mennyt rikki haaroista. Aina ne hajoaa haaroista! Paikkaan saumurilla jatkuvasti, vaan ei ne kauaa kestä.
 • Syöpä. Eniten vituttaa syöpä. Tai ei vituta jos syöpää ei olekaan! Mutta vituttaa ajatus siitä että vois olla syöpä.
 • Joudun odottamaan ensi perjantaihin asti onkologin soittoa ja tietoa siitä, onko kuvissa näkynyt mitään. Piinaviikko. Paskaapaskaapaskaapaskaa. Paskaa!

Ei mulla nyt tule mieleen enempää asioita jotka vituttais.

Eikun tuleepas! Siis tää mun unirytmi, vittu mitä paskaa!

aa-no-00-well-shit-%f0%9f%92%81-3196045

Advertisement

14 vastausta artikkeliin “Paskalista

 1. Moi! Tuli mieleen asia, joka voi tuoda lohtua vitutukseen: sun maksa-arvojen nousu voi selittyä aloe veralla. Suun kautta käytettävät aloe vera -tuotteet aiheuttaa monilla maksa-arvojen nousua. Ja onneksi närästykseen on turvallisempiakin hoitoja. Toivottavasti se ois vain aloe veraa.

  Tykkää

  1. Kaikki vaihtoehdot olisi tervetulleita kunhan vaan ei olisi syöpää 🙂

   Tai no ei ehkä kaikki, sillä onhan noita muitakin maksasairauksia jotka johtaa ennenaikaisesti hautaan, joten en mä nyt esim. rasvamaksaakaan varsinaisesti toivo, mutta kunhan ei nyt syöpää olisi..

   Tykkää

  2. Unohdin ihan nuo mun selkälääkkeet, nekin nostaa maksa-arvoja. Panadol ja Mobic ollut nyt tauolla useamman viikon, toivottavasti maksa-arvojen nousu selittyy sillä, ja arvot olisivat normalisoituneet perjantain labroihin.

   Tykkää

 2. Paskalistahan on loputon: vittumaiset kuumat aallot, kiristävä arpi, näköhäiriöt, ääliöt työkaverit, jotka valittavat ihan kaikesta ( tukkoinen nenä, katkennut kynsi jne), kuka sellaista paskaa jaksaa kuunnella. Haluaisin tyrkätä miespuoliset työkaverit joltain jyrkänteeltä alas tai edes mätkiä kenkällä. Olen lähdössä joogaan, mutta tämä vitun kuuma aalto ei lopu, jotta saisin edes vaatteet päälle, perkele.
  Ensi viikolla on eka vuosikontrolli. Paskaaaa

  Muuten kaikki on hyvin…
  Olen seurannut blogiasi jo pitkään. Se piristää, kiitos ja mukavaa sunnuntaita kaikesta huolimatta.

  Tykkää

  1. Kiitos. Kahvit melkein purskahti suusta äsken kun huomasin että aiempaan kommenttiin olin laittanut koko nimeni. Pystytkö poistamaan sukunimeni kommentista?
   Töissä ilokseni onnistuin olemaan mätkimättä ketään. Joogaankin pääsin.
   T. Eva

   Tykkää

  2. Poistettu. Näitähän sattuu, et ollut ensimmäinen etkä varmaan viimeinen joka tekee saman virheen 🙂 Olisin poistanut heti jos olisin huomannut, eli hyvä kun kommentoit. 🙂

   Tykkää

  3. Kiitti. nauratti vielä illalla tosi makeasti se ajatus että joku työkaveri jostain kumman syystä eksyisi lukemaan kommenttini jossa julkisesti totean, että haluan tyrkätä alas jostain, hahaa. No, se on totta.
   Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Tykkää

  4. Mua on naurattanut monta kertaa mielikuva siitä miten nuijit (tai minä nuijin) opiskelu- tai työkavereita kengällä hiljaiseksi kun möläyttelevät jotain typerää 😀

   Tykkää

 3. Hei!

  Yritin kommentoida aiemmin, mutta kommentti ei tullut perille, lienee hävinnyt.

  Olisin vain todennut, että suun kautta nautittavat aloe vera -tuotteet aiheuttavat monilla maksa-arvojen nousua, joten etenkin Sinun nykyisessä tilanteessasi lienee hyväkin asia, että se on loppu. Toivottavasti aloe vera selittää maksa-arvosi. Tsemppiä!

  Tykkää

  1. Voi olla, aloevera juotuna saattaa tosiaan nostaa maksa-arvoja, mutta ne yleensä palaavat normaaleiksi alun jälkeen. Neuvottelin tästä onkologin ja sairaanhoitajan kanssa jossain välissä, en muista keskustelun etenemistä tarkalleen mutta sain ”siunauksen” aloeveran juomiselle, sillä olen tässä sairastamisen taipaleella käyttänyt jo lähestulkoon kaikki happosalpaajat ja närästyslääkkeet mitä käsikauppatavarana ja reseptillä on saatavilla tähän mun riesaan, ja omat ongelmansa niissäkin ollut.

   Somac auttoi hetken aikaa, mutta ylitin siinä suositellun kuurin pituuden jo aikaa sitten. En myöskään tykännyt siitä miten se neutraloi vatsahappoja jo vähän liikaakin: Ruokaa tuli peräpäästä osittain sulamattomana ulos.

   Gaviscon on tuttu lääke raskauden ajalta, mutta se tulee ajan mittaan kalliiksi ja on todella vastenmielinen, meinaan oksentaa aina kun yritän pureskella tabletin vaahdoksi suussa. En halua palata Gavisconiin jollei ole aivan äärimmäinen pakko, sillä pala nousee kurkkuun jo ajatuksesta…

   Rennie. Kaapista löytyy Rennietä nytkin ja otan sellaisen kohta, mutta Rennie on aika tehoton. Toisaalta, Rennie on suhteellisen turvallinen, mutta mä en tykkää siitä että mun pitäisi napsia Rennietä kuin karkkia, jotta se tehoaisi. Saan kyllä Renniestä helpotusta vähäksi aikaa, eli juuri sen verran että pystyn nukahtamaan sen avulla ilman että rintakehää korventaa, mutta sen teho on niin huono ja lyhytaikainen että hirvittää.

   Mitähän niitä muita on ollut… Resepteissä & lääkekaapissa löytyy mm. Somac, Losec, Laxoberon, Vi-Siblin, Rennie, Gaviscon, Imodium, maitohappobakteereja neljää erilaista… Ja iso liuta kaikenlaista mitä olen kokeillut, mutta huonona hylännyt.

   Eihän tää kauhean hohdokasta ole. Maha/suoli on ollut krempallaan osittain raskaudesta alkaen (ummetus) mutta sytot vetivät suolen aivan rikki, ja siitä alkaen sitten kaikenlaista kakkavaivaa, närästystä, jne. Kaikenlaisia lääkkeitä vaivoihin kokeilleena, olen todennut että ainoa keino jolla saan pidettyä sekä närästyksen että ripulin (ja ajoittaisen ummetuksen) kurissa, on juotava aloevera, ja lisänä ruokarytmin suunnittelu ja tiettyjen ruoka-aineitten välttäminen, kuten appelsiini, josta maha menee kuralle samantien. Vehnäallergiahan mulla on diagnosoitu jo vuosia sitten, joten se on karsittu ruokavaliosta jo kauan sitten.

   Niin, aloeveran juonti ei ole ihanteellista, sillä terve ihminen pärjää normaalilla ruokavaliolla ilman lisäravinteita. Minä en pärjää. Joku kompromissi kuitenkin on pakko olla, sillä muuten en voi poistua kotoa pytyn ääreltä. Jos joskus tulee vastaan joku parempi keino kuin aloevera, niin kokeilen erittäin mielelläni, mutta toistaiseksi ei ole muuta toimivaa keinoa löytynyt.

   Tykkää

 4. Listalle lisäksi kuraiset kengänjäljet valkoisella olkkarin matolla kun ei viitsitä riisua kenkiä. Mur.

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.