Rutiinit

Kävin suihkussa ja ajattelin peseytyä vain pikaisesti, kastelematta hiuksia ettei tarvitsisi käyttää shampoota ja laittaa kampausta uudestaan. Vältin laittamasta päätä suihkun alle ja hoidin muut hommat ja sammutin suihkun. Kunnes palasin todellisuuteen…

Cameron Diaz bald cam10

Reaktioni:

fuck-yeah-fuck-yeah-oh-fuck-yeah-thumb

Mainokset

5 thoughts on “Rutiinit

 1. Niin, vaikea on unohtaa rutiineita. Suhkussa käytyäni pyyhin aina vedet hiuksista pois ja kiedon pyyhkeen päähäni, ettei hiuksista valu vettä. Ja sitten jossain vaiheessa lähden kampaamaan tukkaani, sitä olematonta. Ja pipo päässä tulee usein vieläkin mieleen, ettei vaan hiukset painu sen alla sekaisin…

  Liked by 1 henkilö

 2. No mä pesin kainaloa automaattisesti silloinkin, kun sen paikalla oli auki oleva leikkaushaava. Haava siis avattiin infektion vuoksi uudelleen kokonaan ja jätettiin viikoksi auki. Riemua riitti suihkussa monelle päivälle, kun ei vain muistanut.

  Tykkää

  • Aikkauhee, aikkauhee, aikkauhee! Sain kunnon haamukivut tuosta, kun mietin miltä on voinut tuntua suihkuttaa vettä toistuvasti ammottavaan haavaan. Voi jestas, kaikkea sitä joutuukin kestämään…

   Tykkää

   • Homman kauneushan oli siinä, että koko rinnan ja kainalon alue oli täysin tunnoton. Sillä mä epähuomiossa rupesinkin peseen kainaloa ihan normaalisti. Esteettinen näky se ei ollut, mutta toisaalta, kuinka moni mies voi sanoa nähneensä noin syvälle vaimonsa sisimpään! Pakko oli kuva laittaa sille muistoksi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s