Aikajana

Olen vihdoinkin saanut aikaiseksi jonkinlaisen aikajanan tänne blogiin. Ei tuossa mennyt lopulta edes kovin kauaa, kun älysin miten se kannattaa koostaa ja kuinka helposti löydän eri aiheitten postauksia. (Viiden pisteen vihje: Google.)

En minä sitä sano että linkitykset olisivat mitenkään järkeviä, ehen. Aikajana nyt kuitenkin löytyy tuosta oikealla olevasta linkkilistasta. Jos joskus vaihdan blogin ulkoasua, niin silloin linkkilista saattaa liikkua eri kohtaan näyttöä, mutta toistaiseksi ainakin näyttäisi pysyvän oikeassa reunassa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s