Eniten vituttaa kaikki · Kontrollit · levinneisyys · pelko · Yleinen

Huonoja uutisia

Muistaakseni sanoin, että tämä viikko ei voisi paskempi olla, paitsi jos löytyisi syöpää.

Noh, nyt sitä sitten ilmeisesti löytyi.

Diagnoosista on nyt 4 vuotta ja 8 kuukautta. The odds might not ever be in my favor.

CT-kuvissa näyttää siltä, että keuhkoissa on, sellaisia pieniä, vähän erikokoisia löydöksiä. Keuhkojen välissä olevat imusolmukkeet suurentuneet.

Melkein ehdin terveen kirjoilla 5. vuosikontrolliin joka olisi ollut elokuussa, vaan en sittenkään. Eikä se 5. vuosi mikään vapaudut vankilasta-kortti ole, syövänpaska voi uusiutua myöhemminkin.


On pieni mahdollisuus että kuvissa näkyvät läiskät ovat sarkoidoosi tai jokin muu tulehduksellinen tila, joten diagnoosi varmistetaan keuhkobiopsialla. Ennuste ei kuitenkaan ole hyvä koska kuvat näyttää… noh, ne näyttää miltä ne näyttää, joten realistisesti olen asennoitunut siihen, että koepaloissakin voi olla syöpää, sittenpähän tiedetään minkälaista.

Keuhkojen koepalan ottoon luvattiin lähete kahdessa viikossa, joten tässäpä sitten odotellaan.


Olen lähetellyt viestejä ja sähköposteja, perunut loppukevään opintoja. Vielä pitäisi jaksaa olla yhteydessä opinnäytetyön tilaajayritykseen ja kertoa, että nyt kävi näin, ja vaikka aionkin valmistua, se kestää vähän pitempään kuin oli suunniteltu.

Paska, paskempi, paskin.

Jos joku tulee vielä sanomaan että mullahan menee ihan hyvin, niin vedän päin lättyä. Aina löytyy joku kädetön, jalaton ja sokea Orbis jolla menee vielä huonommin. Ei nää ole mitkään kurjuusolympialaiset jossa vain voittaja saa valittaa, saatana!

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Huonoja uutisia

 1. Olen seurannut kirjoituksiasi koska oman sairastumisen vuoksi olen tarvinnut paljon tietoa ja tukea. Sydämessäni kovasti särähti kun luin tämänpäiväisen viestisi. Jospa se ei olisi niin pahaa kuin antaa ymmärtää. Paljon voimia Sinulle.

  Tykkää

 2. voi paska, mitä kerrot. Tai siis, mitä on tapahtunut. Onneksi on olemassa vielä pieni mahdollisuus, että löydökset on jotain muuta kuin sitä itteensä. Valmistumisesi siis siirtyy tältä keväältä, vaan sinun sisullasi opiskelu ja opinnäytetyö tulevat kyllä valmiiksi.
  Tietääkseni keuhkolevinnäisyyden hoidot ovat tehokkaita, jos niihin joudut. Nyt ei kait muuta voi tehdä kuin odottaa näytteeottoa ja sen tuloksia. Voimia sinulle ja perheellesi…

  Tykkää

 3. En löydä sanoja. Tilanteesi on rankka, ja toivon sinulle kaiken keskellä jaksamista ja mahdollisiimman hyvää vointia.
  .

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.