Kontrollit · Yleinen

Kontrollit: Luuston gammakuvauksesta puhtain paperein!

Puhhuh, soittivatpa vihdoinkin! Soittoaika oli luvattu klo 12-14, mutta soitto tulikin klo 14:10. Elämäni pisimmät minuutit. Luustokuvat täysin normaalit, ei mitään poikkeavaa. Ei näy edes kulumaa, orastavaa nivelrikkoa, ei mitään!

Nyt narahtaa punkkupullo auki, tänään juhlitaan! Tai no ei ihan vielä, odottelen että puoliso pääsee töistä kotiin.

partycat02

Advertisement

4 vastausta artikkeliin “Kontrollit: Luuston gammakuvauksesta puhtain paperein!

 1. Olen jo pitkän aikaa seurannut blogiasi ja nyt tuli vastaan se hetki, jolloin haluan jättää jälkeni tänne.

  Eli loisto uutinen sinulle ja perheellesi. Olen iloinen puolestanne.

  Muuten haluan sanoa, että kirjoitat viisaasti ja on ollut opettavaista lukea blogiasi. Olen lukenut blogiasi, koska seuraan läheltä erästä hyvin samanlaista rintasyöpätaivalta. En yritä ymmärtää, mutta haluan edes jollakin tavalla tajuta asioita, jotka ympäröivät tätä asiaa.

  Tykkää

 2. Kun aloitin kirjoittamaan, toivoin että edes yksi ihminen saisi lohtua/apua/tietoa blogini kautta, ja tämä on onneksi toteututunut. Olen onnellinen että kirjoittamisestani on apua muillekin, vaikka ensisijainen tarkoitukseni on ollut kirjoittaa omia ajatuksiani ja taltioida prosessia sillä kirjoittaminen toimii minulle terapiana.

  Kiitos siis kannustuksesta ja toivon paljon voimia läheisesi syöpätaipaleelle!

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.