Yleinen

Leikkauslähete etenee!

Tänään kesken koulupäivän huomasin että minulle oli yritetty soittaa kahdesti. Tunnistin numeron perusteella, että soitto oli tullut sairaalasta.

Kun soitin numeroon takaisin, siellä vastasi nauhoite: ”Sairaalan toimenpidehoitaja on yrittänyt tavoittaa teitä, teihin otetaan yhteyttä uudelleen…” jne.

Jännittää! Se tarkoittanee sitä, että leikkauslähete on edennyt siihen pisteeseen että seuraavaksi pitäisi päästä tapaamaan kirurgia ja minut laitetaan leikkausjonoon! Tai ehkä on laitettu jo leikkausjonoon, sillä seroomanestetaskun siistimiseen oli laitettu leikkauslähete jo viime keväänä, nyt lisäksi lähete jäljellejääneen rinnan poistoon.

(Muistutuksena: kieltäydyin keväällä seroomanestetaskun leikkauksesta jotta nämä kaksi asiaa voitaisiin hoitaa yhdellä leikkauksella samalla kertaa, siksi siis kaksi lähetettä eri aikoihin. Edelleen alustava suunnitelma siis se, että rintakehän molemmat puolet leikataan kerralla.)

Toivottavasti soittaisivat pian uudestaan siten, että ehtisin vastaamaan. Vähän kyllä vaikeaa arkisin keskellä päivää, kun olen koulussa tunneilla ja joudun pitämään puhelinta äänettömällä.

Advertisement