Yleinen

Iltalehti: ”Silloin kun on maassa, haluaa jonkun potkivan eteenpäin”

Todella sympaattinen juttu Nora Valkeeniemestä, joka sairastaa parantumatonta Hodgkinin lymfoomaa.

Iltasanomat 28.3.2016: Nora, 27, kertoo syövästään: ”Silloin kun on maassa, haluaa jonkun potkivan eteenpäin”

Krooninen syöpä tarkoittaa juuri tätä, eli syöpä on levinnyt siten, että se ei ole enää täysin parannettavissa, vaikka se ei enää tänä päivänä tarkoittaisikaan automaattista kuolemantuomiota. Levinnyt voidaan luokitella esim. paikallisesti levinneeksi joka usein on vielä parannettavissa kokonaan (esim. etäpesäkkeet imusolmukkeissa) ja voidaan leikata, jos leikkaus on mahdollinen, tai jos syöpään löydetään lääkkeillä hyvä hoitovaste, mutta levinneellä syövällä useimmiten tarkoitetaan parantumatonta, kroonista, etäpesäkkeistä tautia.

Noran blogi löytyy osoitteesta http://thelittlethingsblog1.blogspot.fi/

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Iltalehti: ”Silloin kun on maassa, haluaa jonkun potkivan eteenpäin”

  1. Hei, kiitos linkkauksesta 🙂 toivottavasti tarina leviää monen tietoisuuteen, joka kaipaa tietoa ettei ole yksin ja että vertaistukea sekä muuta tukiverkostoa (yhdistykset, tuet jne) kehitellään eteenpäin! Ja että Fuck Cancer -kampanja on par’aikaa päällä!

    Aurinkoista kevättä!

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.