riskimarkkerit · Tutkimukset

Linkkivinkit: Ennusteohjelmistot netissä

Yksi rintasyövän ennustetietokanta on Finprog: http://www.finprog.org/

Täytin omat tietoni hakuehtoihin ja sain vastauksen: ”Number of patients matching selected criteria: 0”

Yritin vaihtaa hakukriteereitä, jos saisin edes yhden hakutuloksen joka olisi yhtä muuttujaa vaille sama kuin oma tilanteeni, mutta tulos edelleen sama, tietokannassa 0 potilasta jotka vastasivat hakuehtojani. En ole ihan varma yritinkö käyttää hakutoimintoa täsmälleen oikein, mutta en jaksa nyt paneutua asiaan. Tiesin, ja tiedän, että näin nuorena rintasyöpään sairastuminen tarkoittaa sitä että on tilastollisesti a very special snowflake. Tilastollisissa (valtakunnallisissa) koontiaineistoissa minua ei ole olemassakaan, ne alkavat vasta 40 ikävuoden kohdalla.

Advertisement