suru · Yleinen

Heidi

(Lisään muistokuvan jos/kun sellainen tulee.)

Heidi 1980-2016. Heidi sairastui, tai tarkemmin sanottuna, sai diagnoosinsa raskaana, kuten minäkin.

Luin Heidin blogia aktiivisesti oman diagnoosini alkuvaiheessa, nyttemmin vähemmän. Syöpä muutenkin on painunut hiukan taka-alalle muitten kiirreitten takia, joten blogien lukeminen on jäänyt aika vähälle. Hyvä niin. Elämä voittaa, ainakin joskus.

Heidin blogi löytyy täältä: http://dgc509.blogspot.fi/

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliiin “Heidi

  1. Tämä sairaus vaikuttaa olevan melko arvaamaton joskus. Levinnyt rs ilmeisesti johtaa kuolemaan jossain vaiheessa, vaan nyt maaliskuun alussa Heidi kirjoitti saavansa tauon sytostaateista, koska hoitovaste oli niin hyvä. Ja sitten kahden kuukauden päästä hän menehtyi, uskomatonta, surullista…

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.